• + (373) 68 090 046
  • + (373) 22 429 243
  • national@industrialapte.md
  • asociatiapatronala_lapte@mail.ru
RO / RU / EN

Igiena personalului

Igiena personalului

  • Spălarea eficientă a mâinilor cu apă și săpun este o măsură de bază a controlului infecțiilor la o întreprindere alimentară.
  • Unghiile trebuie să fie curate și fără bijuterii, purtarea unghiilor artificiale puse este interzisă.
  • Angajatul trebuie să se spele pe mâini:
    - înainte de a intra în zona de producție alimentară,
    - înainte de a lucra cu alimente și ingrediente,
    - după o vizită la toaletă,
    - după utilizarea telefonului,
    - după strănut,
    - de fiecare dată când se murdăresc.
  • Prin comportamentul și metodele sale de lucru, Angajaţii trebuie să încerce să evite contaminarea și contaminarea încrucișată a produselor.
  • Rănile și abraziunile trebuie acoperite cu plasture Impermeabil și mănuși.
  • Este interzisă purtarea de bijuterii.
  • Îmbrăcămintea de lucru trebuie să fie confortabilă și să corespundă naturii muncii.
  • Îmbrăcămintea trebuie să fie în stare bună – fără rupturi, scufe și butoane agățate.
  • După ce ați intrat la întreprindere pentru a face munca necesară, trebuie să schimbați hainele.