• + (373) 68 090 046
  • + (373) 22 429 243
  • national@industrialapte.md
  • asociatiapatronala_lapte@mail.ru
RO / RU / EN

Instruirea personalului

Instruirea personalului

  • Angajaţii trebuiesă fie familiarizați cu igiena alimentară și principiile HACCP și să beneficieze de o pregătire corespunzătoare.
  • Este necesar să se elaboreze un program de instruire a Angajaţii, în baza căruia pentru angajați se organizează instruirea periodică care corespunde sarcinilor de lucru și evaluează cunoștințele lucrătorilor în domeniul igienei alimentare.
  • Programul de instruire trebuie elaborat și în cazul utilizării forței de muncă închiriate.
  • Șoferii implicați în transportul laptelui și produselor trebuie, de asemenea, să cunoască principiile siguranței alimentare.
  • La procurarea serviciilor de transport specializat al laptelui și produselor lactate, trebuie să vă asigurați că utilizarea încrucișată a transportului specializat care poate duce la contaminarea încrucișată este exclusă.